Anlita nabo.se till bostadsrättsföreningen och hinn med löpning

Vill man som bostadsrättsförening få avlastning kring det administrativa och fastighetsskötseln kan man anlita kompetenta företaget Nabo som kan ge kompletta tjänster och service kring hela fastigheten. Ägnar man sig som styrelsemedlem åt professionell friidrott med löpning kan Nabo ge mer utrymme för fritiden och sporten man utövar. Fördelen med nabo.se är att alla i styrelsen kan få avlastning och mer tid till annat som i det privata livet.

Vinn tid med Nabo och sporta mer!

Om man är en bostadsrättförening är det smart att använda de tjänster som nabo.se erbjuder. Då behöver man inte längre lägga så mycket tid på allt som har med den sammanägda fastigheten att göra. Det innebär många unika tjänster som praktiskt taget täcker alla behov med både digitala och fysiska tjänster. Med Nabo kan man få ekonomisk förvaltning, fastighetsservice, samt även en teknisk förvaltning. Med en ekonomisk förvaltning får man hjälp med fakturor, hyresavier och utskick av dessa, hantering av bokföring, bokslut, årsredovisningar, skattefrågor och mycket mer. Använder man också tjänster på nabo.se med en teknisk förvaltning eller fastighetsservice får man bland annat kunnig personal som ser till att underhåll, reparationer och planer för renoveringar blir utförda. Med nabo.se vinner man mycket tid och som kanske sportande styrelsemedlem hinner man med sin löpträning eller löptävlingar mer.

Vinn tid och börja löpa

Att få mer tid över till fritiden genom Nabo är perfekt för alla styrelsemedlemmar i en bostadsrättförening tack vare de heltäckande tjänster som finns på nabo.se. När man ägnar sig åt friidrott och löpning får man mycket mer kvalitetstid som styrelsemedlem då tjänster på nabo.se avlastar, förenklar och automatiserar med digitala smarta verktyg. Om man planerar att springa ett lopp kan man får mer tid till att träna inför tävlingen och det är bra att veta hur man kommer i toppform inför loppet som man ska springa. Kanske man planerar att även springa i tuffa och utmanande Stockholm Marathon? Med Nabo skapar man också mer tid för att löpträna på fritiden inför ett lopp, eller för att springa i skog och avkopplande natur.

Löpning i både korta distanser eller längre räknas in inom friidrotten och är riktigt bra för hälsan!

Enligt fakta, studier och forskning visar det att löpning har många positiva hälseffekter på både kropp och sinne. Det innebär att man får starkare hjärta, bättre hjärna, effektivare fortplantningsförmåga och starkare knän. Även psyket påverkas positivt genom att man blir på bättre humör, blir kreativare, får bättre sömn och starkare självförtroende. Genom att man anlitar Nabo tillsammans för den bostadsrättförening man har tillsammans kan man därför främja fritidsintressen men även hälsan genom tidseffektiva tjänster som skapar mindre stress.